Κατασκευή e-shop Opencart

Το OpenCart είναι ένα σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα γραμμένο σε PHP. Μία αξιόπιστη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου που δίνει την δυνατότητα σε εμπόρους να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση στο διαδίκτυο και να συμμετέχουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Η διεπαφή με τον χρήστη προσφέρει πολλές επιλογές που διευκολύνουν πάρα πολύ τις διαδικτυακές αγορές.

Εύκολη διαχείριση

Σύνδεση με ERP/CRM

Γέφυρα με Courier

Skroutz & BestPrice

B2B | B2C

Cashier Barcode

Προσφορές & Πακέτα

Custom UI/UX

Digital Λύσεις

 Όποια και αν είναι η δραστηριότητα της επιχείρησή σας, το OpenCart μπορεί να σας καλύψει στο μέγιστο βαθμό, είτε πρόκειται για:

Μόδα

Τεχνολογία

Είδη σπιτιού

Φαρμακεία

Auto / Moto

Ολοκληρωμένα project
Μηνιαίες επισκέψεις
Ευχαριστημένοι πελάτες

Γιατί να επιλέξετε την Masterpromo για την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος

Η ομάδα μας δεν περιορίζεται από έτοιμα template ή μηχανισμούς. Έχει την εμπειρία και την ικανότητα να αναπτύξει οποιαδήποτε εμφάνιση και οποιαδήποτε λειτουργικότητα πάνω στο e-shop σας ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε όχι στο περίπου, αλλά στο 100%.
 

Η εμφάνιση του e-shop σας “ψηλά” στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης φέρνει δωρεάν επισκέπτες. Με τους μηχανισμούς SEO που έχουμε αναπτύξει, το ηλεκτρονικό κατάστημά σας θα βελτιστοποιεί αυτόματα το περιεχόμενο που θα εισάγετε κατά τη διάρκεια λειτουργίας του. Έτσι θα επιτυγχάνετε σταθερά την καλύτερη δυνατή κατάταξη.

H ταχύτητα φορτώματος του ηλεκτρονικού καταστήματος επηρεάζει τόσο την κατάταξη στο Google, όσο και το κόστος της διαφήμισης που τυχόν τρέχετε στο Google AdWords. Σχεδιάζουμε eshop με γρήγορη φόρτωση σελίδας και τεχνικές cashing για αστραπιαία πλοήγηση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ