eshop opencart
Έχετε απορίες, χρειάζεστε βοήθεια ;

Επικοινωνία

Παρακαλώ διαλέξτε ένα ή περισσότερα

Πως να επιλέξετε διαφημιστικό γραφείο!

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της επιχείρησής σας, στην υστεροφημία του brand και φυσικά, στην αύξηση των πωλήσεων σας. Αλλά, πώς πρέπει να αξιολογήσετε και τελικά να επιλέξετε το καλύτερο διαφημιστικό γραφείο που θα καλύψει τις ανάγκες σας;

Ιδανικά, πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση πιθανού συνεργάτη, πρέπει να έχετε μια σαφή εικόνα για το τι θέλετε να πετύχετε και πώς θέλετε να το μετρήσετε. Θέλετε να αυξήσετε τους πελάτες σας, να διεισδύσετε σε νέες αγορές, να κάνετε rebranding; Ποιοι είναι οι βασικοί δείκτες απόδοσης (KPIs), ο προϋπολογισμός σας και το χρονικό πλαίσιο που έχετε θέσει για την επίτευξη των στόχων σας; Με αυτόν τον τρόπο θα ξέρετε τι ακριβώς ζητάτε και θα μπορείτε να κάνετε μία πρώτη αναζήτηση και συζήτηση με πιο συγκεκριμένους στόχους και απαιτήσεις. Είναι σημαντικό να κατανοήσει ο μελλοντικός σας συνεργάτης το mission και το vision του brand σας!

Αφού γνωρίζετε τι θέλετε και που αποσκοπείτε με τη συνεργασία σας, κάντε την έρευνά σας με βάση κάποια κριτήρια, όπως το πελατολόγιό τους, την ποιότητα των project που έχουν αναλάβει και τη φήμη τους. Επικοινωνώντας με το εκάστοτε διαφημιστικό γραφείο, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι να συνεργαστείτε με ανθρώπους που θα νιώσετε ότι μπορούν να μοιραστούν τις αγωνίες σας, το όραμά σας και τις ανάγκες σας. Την επιχείρηση την απογειώνουν οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτήν, η συνέπεια, το ενδιαφέρον τους και φυσικά, οι γνώσεις και η δημιουργικότητά τους! Οπότε, ο ανθρώπινος παράγοντας και η σιγουριά ότι μπορείτε να επικοινωνείτε και να εξυπηρετηθείτε άμεσα, χωρίς περιττές καθυστερήσεις, είναι από τα πιο σημαντικά κριτήρια για την ομαλή ροή της συνεργασίας σας. Συζητήστε σχετικά με τις μεθόδους, τα εργαλεία, τους πόρους και τα αποτελέσματα των πελατών τους και αναζητήστε συνεργάτες αξιόπιστους και συνεπείς!

Επιπλέον, η προσαρμοστικότητα και η καινοτομία, ειδικά στις μέρες μας που ο ανταγωνισμός και η πληροφόρηση είναι τεράστια, είναι απαραίτητα. Ο κόσμος της διαφήμισης αλλάζει συνεχώς και οι επαγγελματίες του χώρου πρέπει να είναι μπροστά από τις εξελίξεις για να προτείνουν στους πελάτες τους καινοτόμες ιδέες που θα κάνουν τη διαφορά και θα συμβαδίσουν με τις ανάγκες της εποχής και της επιχείρησης.

Έχοντας πλέον μία πρώτη εικόνα για τα project που έχει αναλάβει το διαφημιστικό γραφείο, τη δυναμική τους, την αξιοπιστία της ομάδας και τη τεχνογνωσία του, συζητήστε για το πως οραματίζονται εκείνοι τη συνεργασία σας και την πορεία του brand σας. Ένα εξίσου κριτήριο στην επιλογή του ιδανικού συνεργάτη είναι η διαπραγμάτευση των όρων και των συνθηκών συνεργασίας καθώς και του budget φυσικά. Καθορίστε το πλαίσιο της συνεργασίας σας και επιλέξτε το διαφημιστικό γραφείο που θα νιώσει το δικό σας brand σαν να είναι δικό του και θα θελήσει να το απογειώσει! 

Αν θέλετε να συνεργαστείτε με τους Master της διαφήμισης και της στρατηγικής, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δείξουμε τον τρόπο και να απογειώσουμε μαζί το brand σας και τις πωλήσεις σας! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print
Pinterest
YOU-TUBE-SHORTS

Το YouTube ξεκίνησε μία νέα έκδοση των You Tube Shorts που είναι διαθέσιμη μόνο για μέλη, επιτρέποντας στους δημιουργούς να μοιράζονται βίντεο μικρού μήκους αποκλειστικά με αυτούς.

google-performance-max

Η Performance Max Campaign είναι ένας τύπος καμπάνιας που προσφέρει μία απλοποιημένη λύση, βασισμένη στο AI για να διασφαλίσετε ότι οι διαφημίσεις σας φτάνουν σε πολύτιμους πελάτες στο διαδίκτυο. Σας επιτρέπει να προωθήσετε την επιχείρησή σας και τις υπηρεσίες σας σε μια μόνο καμπάνια σε όλα τα κανάλια και τους χώρους διαφήμισης της Google.

Το influencer marketing έχει εκτοξεύσει τη διαφημιστική βιομηχανία στον ψηφιακό κόσμο, προσφέροντας νέους τρόπους επικοινωνίας με τους καταναλωτές και επιτυχημένες στρατηγικές προώθησης και πωλήσεων για τις επιχειρήσεις.

Επικοινωνία

Παρακαλώ διαλέξτε ένα ή περισσότερα