eshop opencart
Έχετε απορίες, χρειάζεστε βοήθεια ;

Επικοινωνία

Παρακαλώ διαλέξτε ένα ή περισσότερα

Αυτό πρέπει να το διαβάσεις!

tiktok-digitalads
Digital Marketing

Το TikTok έχει γίνει το νέο πεδίο μάχης για τις επιχειρήσεις που επιδιώκουν να κατακτήσουν την προσοχή των νεότερων γενεών κυρίως. Με πάνω από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες παγκοσμίως, η πλατφόρμα αυτή έχει ανατρέψει τα δεδομένα στον κόσμο της digital διαφήμισης. Ας δούμε γιατί το TikTok είναι ένα δυνατό εργαλείο που πρέπει να εξετάσετε για τη διαφημιστική στρατηγική σας.

idiotikotita-social-media
Digital Marketing

Η ιδιωτικότητα στον ψηφιακό κόσμο είναι ένα θέμα που απασχολεί τόσο τους χρήστες όσο και τις επιχειρήσεις. Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έχουν ανταποκριθεί σε αυτές τις ανησυχίες με νέα εργαλεία και πολιτικές για την ιδιωτικότητα, επηρεάζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις πρέπει να διαχειρίζονται την ψηφιακή τους παρουσία.

instagram-reels
Digital Marketing

Τα Instagram Reels έχουν κατακτήσει τις καρδιές των χρηστών και έχοντας φέρει μια νέα πνοή στη δημιουργία περιεχομένου στα social media. Με την ικανότητά τους να προβάλλουν σύντομα, δημιουργικά βίντεο, τα Reels προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την ορατότητά τους και να αλληλεπιδράσουν με το κοινό τους με έναν διασκεδαστικό -άρα και πιο αποτελεσματικό- τρόπο.

live-shopping
Digital Marketing

Στον ψηφιακό κόσμο των social media, μια νέα τάση που έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και καιρό κι έχει αλλάξει τον τρόπο που οι καταναλωτές ψωνίζουν και οι επιχειρήσεις πωλούν είναι το live shopping.

Digital Marketing

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος στα social media και τι ρόλο παίζει στην επιτυχία των διαφημίσεών σας; Αρχικά ο αλγόριθμος στα social media είναι προγράμματα σε κώδικα που περιλαμβάνει μια σειρά από εντολές που περιγράφουν μια διαδικασία ή έναν υπολογιστικό αλγόριθμο.

augmented-reality-ar
Advertising

Η επαυξημένη πραγματικότητα ή αλλιώς Augmented Reality (AR) είναι μια τεχνολογία που συνδυάζει τον πραγματικό κόσμο με ψηφιακά στοιχεία. Μέσω συσκευών όπως κινητά τηλέφωνα ή ειδικά γυαλιά, η AR προσθέτει γραφικά, ήχους και άλλες αισθητηριακές πληροφορίες στον φυσικό χώρο γύρω μας.

content-marketing
Digital Marketing

Σκεφτείτε το Content Marketing σαν ένα μαγικό ραβδί που, όταν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να μεταμορφώσει το brand σας από ένα απλό όνομα σε έναν λαμπρό αστέρα στο σύμπαν του ψηφιακού κόσμου.

out of home advertising
Advertising

Η out of home (OOH) advertising αναφέρεται σε οποιαδήποτε διαφημιστική δραστηριότητα που συμβαίνει έξω από το σπίτι του καταναλωτή. Αυτό περιλαμβάνει διαφημίσεις που προβάλλονται σε δημόσιους χώρους και εξωτερικούς χώρους.

linkedin-ads
e-Commerce

Το LinkedIn, ως η μεγαλύτερη επαγγελματική πλατφόρμα στον κόσμο, προσφέρει μοναδικές δυνατότητες διαφήμισης που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει.

e-Commerce

Στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης, η μετάβαση από τα παραδοσιακά καταστήματα στα ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop) έχει γίνει αναγκαία για τις επιχειρήσεις. Οι δυνατότητες που προσφέρει ένα eshop είναι πολλές και μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

Επικοινωνία

Παρακαλώ διαλέξτε ένα ή περισσότερα