Έχετε απορίες, χρειάζεστε βοήθεια ;

ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ GOOGLE ADS ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ!

Google Ads

Καμπάνιες διαφήμισης.

Περισσότερες πωλήσεις
Ενίσχυση του Brand
Χαμηλό κόστος ανά μετατροπή
Πρωτότυπο περιεχόμενο

Τι μπορούμε να κάνουμε

για εσάς;

Όσο πιο επιμελημένη είναι μια καμπάνια, τόσο περισσότερους πελάτες θα προσελκύσει στην ιστοσελίδα σας. Η έρευνα λέξεων-κλειδιών, η σωστή επιλογή τους, η σύνταξη των διαφημίσεων και οι ρυθμίσεις στόχευσης αποτελούν τα ζωτικής σημασίας στοιχεία. Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά πιστέψτε μας, δεν είναι. Πολλά λάθη, αποτυχημένες καμπάνιες, πολύς χαμένος χρόνος και χαμένα χρήματα οφείλονται σε κακή αρχική προετοιμασία!

Η σωστή, επαγγελματική αρχική ρύθμιση των διαφημίσεων απαιτεί γνώση και εμπειρία.

Στην Master Promo, εμείς εδώ και χρόνια διαχειριζόμαστε και παρακολουθούμε πολλές διαφορετικές καμπάνιες για πελάτες από διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους της αγοράς. Ανιχνεύουμε τις τάσεις, πραγματοποιούμε συγκρίσεις και έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι αναζητά ο καταναλωτής, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο δράσης.

Για εμάς, κάθε ευρώ που επενδύετε σε διαφήμιση πρέπει να σας αποφέρει τουλάχιστον 2,5 έως 3 φορές την απόδοση (ROAS)!

80 %

Των χρηστών του παγκόσμιου ιστού βλέπουν τα Google Ads

250 %

Παρατηρείται έως 250% περισσότερο traffic με Google Ads σε σχέση με Social Media

25 %

Το ποσοστό μετατροπής (Conversion Rate) από Google Ads ανέρχεται σε 25%, σε αντίθεση με offline μεθόδους που είναι στο 1,6%

Χαλάω πολλά

με μέτρια αποτελέσματα

Συχνά ακούμε τη φράση “Ξοδεύω πολλά χρήματα σε διαφημίσεις, αλλά δεν έχω αποτέλεσμα.” Ίσως και εσείς να βρίσκεστε σε αυτήν τη θέση, χωρίς να γνωρίζετε εάν έχετε εκμεταλλευτεί στο έπακρο το δυναμικό των διαφημίσεων σας. Μήπως υπάρχει περιθώριο για βελτίωση και βελτιστοποίηση με τον ίδιο προϋπολογισμό; Μήπως οι διαφημίσεις σας δεν επιτυγχάνουν την απόδοση που θα μπορούσαν να έχουν λόγω απουσίας σωστών βημάτων και ρυθμίσεων;

Μπορούμε να αναλύσουμε τις υφιστάμενες καμπάνιες σας! Με βάση τις υφιστάμενες και εκκρεμείς καμπάνιες σας, μπορούμε να προσδιορίσουμε αυτές που υστερούν, αυτές που μπορούν να τροποποιηθούν και να βελτιστοποιηθούν.

Θα σας προτείνουμε να τις ανασχεδιάσουμε ΜΟΝΟ αν μπορούμε να σας παρέχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!

Μπορούμε να εξετάσουμε πώς συνδέονται οι διαφημίσεις σας με την αναλυτική αναφορά, τις μετατροπές και τον κώδικα που χρησιμοποιείται στην υπάρχουσα ιστοσελίδα/ηλεκτρονικό κατάστημά σας, για να έχετε μια σαφή εικόνα των χρημάτων που επενδύετε.

Google shopping ads

για υψηλότερη κερδοφορία

Το Google Ads για eshop είναι απαιτητικό! Όταν αναζητούμε ένα συγκεκριμένο προϊόν στην Google, πριν από τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης στην κορυφή, εμφανίζονται σχετικά προϊόντα με τίτλο, φωτογραφία, τιμή και όνομα καταστήματος. Είναι αυτές οι διαφημίσεις που τραβούν τα βλέμματα και πρέπει οπωσδήποτε να εμφανίζεστε ΚΑΙ ΕΚΕΙ!

Τα Shopping Ads επιτρέπουν να εμφανιστείς πολλές φορές, με πολλά διαφορετικά προϊόντα στα αποτελέσματα της Google – αλλά και συνδυαστικά με τις απλές διαφημίσεις κειμένου. Περισσότερα αποτελέσματα σημαίνει και μεγαλύτερο μερίδιο εμφάνισης, άρα και καλύτερη διαφημιστική απόδοση!

Η επιτυχία των καμπανιών σας όμως εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό στο στήσιμο και τη ρύθμιση των Shopping διαφημίσεων στο Google Ads, καθώς και στη διαρκή παρακολούθηση και βελτιστοποίηση τους. Πρέπει η δική σας διαφήμιση στο Google Ads να εμφανιστεί άμεσα, «μπροστά» στους χρήστες την στιγμή που αναζητούν ή χρειάζονται το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΛΥΣΗ

Ξεκινάμε με την ανάλυση του ιστορικού, την πλήρη έρευνα λέξεων-κλειδιών (keywords), και την έρευνα του ανταγωνισμού.

ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Προχωράμε σε πλήρη έλεγχο SEO του site (SEO Audit), όσον αφορά τα τεχνικά στοιχεία και το περιεχόμενο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Η ομάδα μας εντοπίζει τις λέξεις-κλειδιά με την υψηλότερη απόδοση στο ROI, τις αδυναμίες του site, και τις ευκαιρίες που υπάρχουν.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Προσαρμόζουμε την SEO στρατηγική μας για τη δική σας σελίδα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Κάθε μήνα επενδύουμε πολλές εργατοώρες σε ενέργειες on-page και off-page SEO.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Παρέχουμε μηνιαία αναφορά για την πορεία των ενεργειών, καθώς και την αποτελεσματικότητα τους.

To Google Ads είναι το διαφημιστικό σύστημα της Google όπου οι διαφημιζόμενοι υποβάλλουν προσφορές για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά ώστε οι διαφημίσεις τους να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Πρόκειται για ένα πανίσχυρο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο site σας και παράλληλα να αυξήσετε άμεσα, στοχευμένα και απόλυτα μετρήσιμα τις πωλήσεις σας.

 
 
 
 

Το κόστος χωρίζεται σε δύο κομμάτια. Το πρώτο αφορά το ποσό (budget) που θέλετε να επενδύσετε στην Google. Mπορείτε να ξεκινήσετε με 5 ευρώ την ημέρα, δηλαδή 150 ευρώ τον μήνα. Η χρέωση γίνεται με το κλίκ και αναφέρεται ως κόστος ανά κλίκ (CPC = Cost per Click) και ενεργοποιείται όταν ένας χρήστης πατήσει επάνω στη διαφήμιση σας η οποία και τον οδηγεί στην ιστοσελίδα σας.  Το δεύτερο κόστος αφορά την αμοιβή του γραφείου μας για το στήσιμο και την διαχείριση των διαφημίσεων. Το κόστος διαχείρισης δεν είναι σταθερό καθώς επηρεάζεται από το budget που θα ξοδέψετε στην Google.

Από την στιγμή που ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας και αρχίζουν να τρέχουν οι διαφημίσεις, η προβολή τους στο κοινό θα είναι άμεση.  Σίγουρα δεν πρέπει να περιμένετε θαύματα από τις πρώτες 2-3 εβδομάδες. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στον αλγόριθμο της Google να δουλέψει τις διαφημίσεις σας μαζί με τις αντίστοιχες ρυθμίσεις μας. Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται μετά τους πρώτους 1-2 μήνες.

 
 

Το Google Ads βασίζεται στις “λέξεις κλειδια” ή αλλιώς στα “keywords”. Eπιλέγοντας για τις διαφημίσεις σας τις λέξεις ή τις φράσεις που αντιπροσωπεύουν το επάγγελμα σας, όταν οι πελάτες αναζητούν κάποια από αυτές τις λέξεις θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας. Η Google διεξάγωντας ένα είδος δημοπρασίας, με κάποια κριτήρια που η ίδια ορίζει, θα επιλέξει να εμφανίσει στους χρήστες, με σειρά προτεραιότητας, τις καλύτερες και πιο σχετικές διαφημίσεις που περιλαμβάνουν αυτές τις λέξεις κλειδιά.

 
 
 
Εάν είστε ιδιοκτήτης ιστότοπου ή ηλεκτρονικού καταστήματος, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Δωρεάν αξιολόγηση ιστοσελίδων και ανάλυση ανταγωνισμού.

Πείτε μας 4 κύριους διαδικτυακούς ανταγωνιστές σας

Επικοινωνία

Παρακαλώ διαλέξτε ένα ή περισσότερα