Έχετε απορίες, χρειάζεστε βοήθεια ;

Τι είναι τα Instagram Notes;

Στον κόσμο του Instagram, τα “Instagram Notes” είναι μια δυνατότητα που προσφέρει η δημοφιλής πλατφόρμα εδώ και κάποιους μήνες και αξίζει να την εκμεταλλευτείτε για την επιχείρησή σας! Τι είναι, όμως, τα Instagram Notes; Πρόκειται για σύντομα μηνύματα που δεν υπερβαίνουν τους 60 χαρακτήρες (γράμματα και emoticon) και προβάλονται για 24 ώρες μόνο στη σελίδα των DM (μηνυμάτων) στο εικονίδιο του profile σας. Δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει ποιος θα το δει και το πιο σημαντικό… δημιουργείται αλληλεπίδραση με τους followers, καθώς μπορεί να απαντήσουν σε αυτό, απλά κάνοντας click πάνω του. 

Πλατφόρμες, όπως το Instagram, που ξέρουν πολύ καλά να ψυγογραφούν τους χρήστες και τις συνήθειές τους, κατέληξαν στο συμπέρασμα κατόπιν δοκιμών, ότι οι άνθρωποι αρέσκονται στο να μπορούν να μοιράζονται εύκολα και άμεσα τις σκέψεις τους και να ξεκινάνε έτσι διάφορες συνομιλίες. Είτε πρόκειται για σκέψεις όπως να ζητούν συμβουλές ή να μοιράζονται τι κάνουν, τα Instagram Notes προσφέρουν στους χρήστες έναν ανεπίσημο και αυθόρμητο τρόπο να εκφράζονται και να συνδέονται μεταξύ τους!

Instagram Notes και Business Account

Οποιαδήποτε νέα δυνατότητα προσφέρουν τα SoMe, οφείλετε να την επεξεργάζεστε και να την εκμεταλλεύεστε στο έπακρο για το όφελος της επιχείρησής σας. 

Χρησιμοποιήστε τα Instagram Notes για να:

  1. Ανακοινώσετε νέα προϊόντα, υπηρεσίες, εκδηλώσεις, ή να προωθήσετε ειδικές προσφορές και εκπτώσεις.

  2. Προβάλλετε και να ενισχύσετε την εταιρική σας ταυτότητα.

  3. Διατηρήσετε επαφή με τους followers επικοινωνώντας και με αυτό τον τρόπο μαζί τους, ακολουθώντας τα trends της εποχής.

Για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις επικοινωνήστε μαζί μας για να απογειώσουμε το brand και τις πωλήσεις σας! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print
Pinterest

To QR code είναι κομμάτι του digital marketing γιατί αποτελεί τον τέλειο τρόπο σύνδεσης μεταξύ του φυσικού και ψηφιακού περιβάλλοντος!

Γιατί να έχετε Business ΤikTok account; Το TikTok έχει κάνει την ανατροπή στη διαδικτυακή σκηνή, κατακτώντας εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Εσείς το ξέρατε ότι στην Ελλάδα

Η συνεχής εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης θα συνεχίσει να διαμορφώνει το μέλλον των e-shop!

Επικοινωνία

Παρακαλώ διαλέξτε ένα ή περισσότερα