eshop opencart
Έχετε απορίες, χρειάζεστε βοήθεια ;

Επικοινωνία

Παρακαλώ διαλέξτε ένα ή περισσότερα

Τα πλεονεκτήματα του eshop!

Στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης, η μετάβαση από τα παραδοσιακά καταστήματα στα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop) έχει γίνει αναγκαία για τις επιχειρήσεις. Οι δυνατότητες που προσφέρει ένα eshop είναι πολλές και μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Παρακάτω θα αναλύσουμε τα κύρια πλεονεκτήματα του και πώς μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να εξελιχθεί.

Γιατί να έχετε eshop;

 • Μειωμένα Λειτουργικά Έξοδα

  Σε περίπτωση που έχετε μόνο eshop κι όχι φυσικό φυσικό κατάστημα, εξοικονομείτε χρήματα από ενοίκια, λογαριασμούς και άλλα λειτουργικά έξοδα. Έτσι, τα χρήματα που θα δαπανούσατε για τα παραπάνω μπορούν να επενδυθούν σε άλλους τομείς της επιχείρησής σας.

 • Λειτουργία 24/7:

  Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δεν έχει ωράριο λειτουργίας. Είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, επιτρέποντας στους πελάτες να πραγματοποιούν αγορές οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Αυτό δεν μπορεί να το πετύχει ένα φυσικό κατάστημα από μόνο του!

 • Δυνατότητα Προσθήκης Προϊόντων χωρίς Περιορισμό

  Σε αντίθεση με τα φυσικά καταστήματα, ένα eshop δεν έχει περιορισμούς χώρου. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς και τη ζήτηση των πελατών. Φυσικά, πρέπει να έχετε προβλέψει για αποθήκη προκειμένου να έχετε τα προϊόντα σας. 

 • Πρόσβαση σε Ευρύτερο Κοινό

  Ένα e-shop σας επιτρέπει να κερδίσετε πελάτες από όλο τον κόσμο. Η γεωγραφική τοποθεσία δεν αποτελεί πλέον περιορισμό και μπορείτε να προσεγγίσετε αγοραστές από οποιοδήποτε μέρος.

 • Εύκολη Παρακολούθηση Πωλήσεων και Αποστολών

  Οι ψηφιακές πλατφόρμες διευκολύνουν την παρακολούθηση των πωλήσεων και των αποστολών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας επιτρέπει να αναγνωρίζετε και να διορθώνετε άμεσα τυχόν προβλήματα.

 • Συλλογή Δεδομένων Πελατών

  Μέσω του eshop, συλλέγετε πολύτιμα δεδομένα για τους πελάτες σας, όπως διευθύνσεις και προτιμήσεις αγορών. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία στοχευμένων προωθητικών ενεργειών και την αύξηση της πιστότητας των πελατών.

 • Ανθεκτικότητα σε Κρίσεις

  Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τα φυσικά καταστήματα αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα λειτουργίας. Αντίθετα, τα ηλεκτρονικά καταστήματα κατάφεραν να παραμείνουν ανοιχτά, διατηρώντας την εμπορική δραστηριότητα αμετάβλητη. Ας ευχηθούμε ότι δε θα ξαναζήσουμε τέτοιες καταστάσεις βέβαια…

Η δημιουργία ενός eshop αποτελεί πλέον απαραίτητη κίνηση για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να αναπτυχθεί και να παραμείνει ανταγωνιστική στην αγορά. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι πολυάριθμα και μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην αύξηση των εσόδων και τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσουμε μαζί αυτό το συναρπαστικό ταξίδι στην ψηφιακή αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου! Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα δημιουργήσει για εσάς το eshop που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας με τον καλύτερο τρόπο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε το eshop που θα ξεχωρίσει!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print
Pinterest
augmented-reality-ar

Η επαυξημένη πραγματικότητα ή αλλιώς Augmented Reality (AR) είναι μια τεχνολογία που συνδυάζει τον πραγματικό κόσμο με ψηφιακά στοιχεία. Μέσω συσκευών όπως κινητά τηλέφωνα ή ειδικά γυαλιά, η AR προσθέτει γραφικά, ήχους και άλλες αισθητηριακές πληροφορίες στον φυσικό χώρο γύρω μας.

content-marketing

Σκεφτείτε το Content Marketing σαν ένα μαγικό ραβδί που, όταν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να μεταμορφώσει το brand σας από ένα απλό όνομα σε έναν λαμπρό αστέρα στο σύμπαν του ψηφιακού κόσμου.

out of home advertising

Η out of home (OOH) advertising αναφέρεται σε οποιαδήποτε διαφημιστική δραστηριότητα που συμβαίνει έξω από το σπίτι του καταναλωτή. Αυτό περιλαμβάνει διαφημίσεις που προβάλλονται σε δημόσιους χώρους και εξωτερικούς χώρους.

Επικοινωνία

Παρακαλώ διαλέξτε ένα ή περισσότερα