Έχετε απορίες, χρειάζεστε βοήθεια ;

διαθέτουμε πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στην προώθηση ιστοσελίδων SEO.

Ανεβάζουμε το Site σας

στην πρώτη σελίδα της Google.

Περισσότερες πωλήσεις
Οργανική Ενίσχυση του Brand
Υψηλές κατατάξεις στο Google
Διάρκεια αποτελεσμάτων

Τι είναι το SEO

(Search Engine Optimization);

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης, γνωστή και ως SEO, αναφέρεται στην ολοκληρωμένη βελτίωση μιας ιστοσελίδας, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας της και την καλύτερη κατάταξή της στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Στην ουσία, με την χρήση του SEO, προωθείται η ιστοσελίδα στη Google, προκειμένου να αυξηθεί η ορατότητά της στα μη πληρωμένα αποτελέσματα αναζήτησης. 

Το Compound Effect αποτελεί βασικό λόγο που όλο και περισσότερες επιχειρήσεις επενδύουν στη βελτιστοποίηση SEO. Ενώ με την PPC διαφήμιση στη Google και το Facebook ο όγκος του traffic είναι σταθερός, όσον αφορά το κομμάτι του SEO, ο όγκος του traffic μήνα με τον μήνα αυξάνεται συσσωρευτικά.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως το ποιοτικό SEO έχει ως αποτέλεσμα όλο και περισσότερες κατατάξεις στη Google για όλο και περισσότερες λέξεις-κλειδιά. Κάθε μήνα χτίζουμε στην υπάρχουσα οργανική επισκεψιμότητα της SEO optimized ιστοσελίδας με εκθετικά αποτελέσματα.

Όσο πιο μεγάλο είναι το site σε αριθμό σελίδων, και όσο πιο μεγάλη ενεργή ζήτηση έχουν τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες που προσφέρετε, τόσο καλύτερα για το SEO. Για τον λόγο αυτό, η προώθηση ιστοσελίδας SEO ενδείκνυται ιδιαίτερα για lead generation sites, e-shops, blogs και ειδησεογραφικά portals. Επιπλέον, οι υπηρεσίες SEO είναι κατάλληλες για κλάδους με υψηλά CPCs όπου το Google Ads είναι ασύμφορο, επιχειρήσεις που απευθύνονται στο εξωτερικό, καθώς και σε κλάδους που απαγορεύεται το Google Ads.

65-75 %

Των χρηστών δεν πατάνε τις διαφημίσεις Google Ads

250 %

Παρατηρείται έως 250% περισσότερο traffic από Google σε σχέση με Social Media

13,8 %

Το ποσοστό μετατροπής (Conversion Rate) από SEO ανέρχεται σε 13,8%, σε αντίθεση με offline μεθόδους που είναι στο 1,6%

Πώς γίνεται η προώθηση ιστοσελίδων

στη Google;

Για να ξεχωρίσει η Google μια σελίδα και να την εμφανίσει στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης, θα πρέπει να πειστεί πως το site είναι σχετικό με αυτό που αναζητά ο χρήστης, είναι ποιοτικό, προσφέρει καλή εμπειρία περιήγησης στο χρήστη, ενώ την ίδια στιγμή είναι δημοφιλές.

Υπάρχουν πολλές ενέργειες  που απαιτούνται για την προώθηση ιστοσελίδων στη μηχανή αναζήτησης της Google. Οι ενέργειες αυτές, οι οποίες είναι γνωστές και ως SEO τεχνικές, διαχωρίζονται σε on-page SEO, καθώς και off-page SEO. Η κάθε μια από αυτές περιλαμβάνει:

  • On-page SEO: Περιλαμβάνει όλες τις τροποποιήσεις που πραγματοποιούνται εντός της σελίδας. Μερικές από αυτές είναι η δομή, η ταχύτητα της, καθώς και το content, δηλαδή το περιεχόμενο της σελίδας και το πώς αυτό είναι δομημένο.

 

  • Off-page SEO: To off-page SEO περιλαμβάνει ενέργειες που πραγματοποιούνται εκτός της ιστοσελίδας. Η πιο δημοφιλής μέθοδος περιλαμβάνει τη δημιουργία συνδέσμων (link building) που οδηγούν στον δικό σας ιστότοπο. Ιδιαίτερα μάλιστα αν οι σύνδεσμοι είναι σχετικοί με το περιεχόμενο της σελίδας σας και προέρχονται από έμπιστες και δημοφιλείς πηγές με μεγάλη επισκεψιμότητα, θα προσφέρουν υψηλή κατάταξη στη Google. 

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΛΥΣΗ

Ξεκινάμε με την ανάλυση του ιστορικού, την πλήρη έρευνα λέξεων-κλειδιών (keywords), και την έρευνα του ανταγωνισμού.

ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Προχωράμε σε πλήρη έλεγχο SEO του site (SEO Audit), όσον αφορά τα τεχνικά στοιχεία και το περιεχόμενο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Η ομάδα μας εντοπίζει τις λέξεις-κλειδιά με την υψηλότερη απόδοση στο ROI, τις αδυναμίες του site, και τις ευκαιρίες που υπάρχουν.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Προσαρμόζουμε την SEO στρατηγική μας για τη δική σας σελίδα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Κάθε μήνα επενδύουμε πολλές εργατοώρες σε ενέργειες on-page και off-page SEO.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Παρέχουμε μηνιαία αναφορά για την πορεία των ενεργειών, καθώς και την αποτελεσματικότητα τους.

Εάν είστε ιδιοκτήτης ιστότοπου ή ηλεκτρονικού καταστήματος, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Δωρεάν αξιολόγηση ιστοσελίδων και ανάλυση ανταγωνισμού.

Πείτε μας 4 κύριους διαδικτυακούς ανταγωνιστές σας

Επικοινωνία

Παρακαλώ διαλέξτε ένα ή περισσότερα