eshop opencart
Έχετε απορίες, χρειάζεστε βοήθεια ;

Επικοινωνία

Παρακαλώ διαλέξτε ένα ή περισσότερα

διαθέτουμε πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στην SEO Προώθηση Ιστοσελίδων και στην κατάκτηση πρώτων θέσεων στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

Εμφανίσεις και Περισσότερες πωλήσεις
Απήχηση καιΟργανική Ενίσχυση του Brand
Υψηλές κατατάξεις στο Google με περισσότερες επισκέψεις
Μεθοδική άνοδος και Διάρκεια αποτελεσμάτων

Τι είναι το SEO Προώθηση Ιστοσελίδων

(Search Engine Optimization);

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης,

γνωστή και ως SEO Προώθηση Ιστοσελίδων, αναφέρεται στην ολοκληρωμένη βελτίωση μιας ιστοσελίδας, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας της και την καλύτερη κατάταξή της στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Στην ουσία, με την χρήση του SEO, προωθείται η ιστοσελίδα στη Google, προκειμένου να αυξηθεί η ορατότητά της στα μη πληρωμένα αποτελέσματα αναζήτησης. 

Το Compound Effect,

αποτελεί βασικό λόγο που όλο και περισσότερες επιχειρήσεις επενδύουν στη βελτιστοποίηση SEO. Ενώ με την PPC διαφήμιση στη Google και το Facebook ο όγκος του traffic είναι σταθερός, όσον αφορά το κομμάτι του SEO, ο όγκος του traffic μήνα με τον μήνα αυξάνεται συσσωρευτικά.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως το ποιοτικό SEO έχει ως αποτέλεσμα όλο και περισσότερες κατατάξεις στη Google για όλο και περισσότερες λέξεις-κλειδιά.

Κάθε μήνα χτίζουμε

στην υπάρχουσα οργανική επισκεψιμότητα της SEO optimized ιστοσελίδας με εκθετικά αποτελέσματα.

Όσο πιο μεγάλο είναι το site

σε αριθμό σελίδων, και όσο πιο μεγάλη ενεργή ζήτηση έχουν τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες που προσφέρετε, τόσο καλύτερα για το SEO. Για τον λόγο αυτό, η προώθηση ιστοσελίδας SEO ενδείκνυται ιδιαίτερα για lead generation sites, e-shops, blogs και ειδησεογραφικά portals. Επιπλέον, οι υπηρεσίες SEO είναι κατάλληλες για κλάδους με υψηλά CPCs όπου το Google Ads είναι ασύμφορο, επιχειρήσεις που απευθύνονται στο εξωτερικό, καθώς και σε κλάδους που απαγορεύεται το Google Ads.

65-75 %

Των χρηστών δεν πατάνε τις διαφημίσεις Google Ads

250 %

Παρατηρείται έως 250% περισσότερο traffic από Google σε σχέση με Social Media

13,8 %

Το ποσοστό μετατροπής (Conversion Rate) από SEO ανέρχεται σε 13,8%, σε αντίθεση με offline μεθόδους που είναι στο 1,6%

5.0
Με βάση 50 κριτικές
powered by Google
K. GekasK. Gekas
17:37 29 Dec 23
Μετά από χρόνια βρήκαμε μια εταιρεία να μας απαντά στο τηλέφωνο & να λύνει όλα μας τα προβλήματα άμεσα. Ευχαριστούμε παιδιά , είστε οι καλύτεροι ✌🏻
Dimitris TasiasDimitris Tasias
17:33 29 Dec 23
Premium ηλεκτρονικό κατάστημα πλήρως εξοπλισμένο σε λίγες μόνο ημέρες. Άμεση επικοινωνία & επίλυση όλων των προβλημάτων. Όλα υλοποιούνται πολύ γρήγορα. Ευχαριστούμε MASTER PROMO 💙
Ilias BardisIlias Bardis
17:29 29 Dec 23
Είναι η 7η & τελευταία εταιρεία που αλλάζω. Ευχαριστώ όλη την ομάδα της MP για την άμεση εξυπηρέτηση & την επίλυση όλων των προβλημάτων από προηγούμενες συνεργασίες
Iosif PegkosIosif Pegkos
15:59 29 Dec 23
Φοβεροι επαγγελματιες και με καταρτισμενο προσωπικο. Καταπληκτικη και αποτελεσματικη δουλεια σε οτι εχει να κανει με Social Media management & promotion.
Argiris M.Argiris M.
15:14 29 Dec 23
MONAΔIKOI! MOY EΛYΣAN ΠOΛΛA ΠPOBΛHMATA ΠOY ANTIMETΩΠIZA ME ΠAΛAIOTEPEΣ ΣYNEPΓAΣIEΣ ΣTO eshop MOY!APIΣTH ΣYNEPΓAΣIA, ΦIΛIKOI, EΠAΓΓEΛMATIEΣ KAI ΠOΛY KAΛH ΔOYΛEIA.
Dimitris KarelosDimitris Karelos
21:19 27 Dec 23
Επαγγελματισμός & άμεση εξυπηρέτηση! Κατασκευή e-shop & σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας στα πρότυπα τεράστιων brand. Ευχαριστούμε MP💙
theodwra.salappatheodwra.salappa
12:11 26 Dec 23
Ninja Support 24/7 ! Επιτέλους βρήκαμε μια εταιρεία να μας απαντά άμεσα στα τηλέφωνα και στα e-mails! Ευχαριστούμε MP✌🏻
Vaggelis SerafisVaggelis Serafis
11:17 26 Dec 23
Επιτέλους ! Βρήκαμε την εταιρεία μας , γρήγορη εξυπηρέτηση & άμεση ανταπόκριση σε ό,τι και εάν έχουμε ζητήσει.
T PT P
10:49 13 Dec 23
Εξυπηρέτηση, γνώση του αντικειμένου, αμεσότητα και επαγγελματισμός. Στην master promo βρήκα αυτό που ζητούσα! Άνθρωποι με μεράκι και ενδιαφέρον και κυρίως με λύσεις για κάθε digital ανάγκη. Παιδιά ευχαριστούμε πολύ για το support, το Eshop έγινε φανταστικο! Συνεχίστε ετσι
Ταχύτητα & επαγγελματισμός . Το νέο μου e-shop ηταν έτοιμο σε 20 ημέρες.Ακόμη καλυτερο support & εξυπηρέτηση.Ευχαριστούμε
js_loader

Πώς γίνεται η SEO Προώθηση Ιστοσελίδων

και πώς θα εμφανίζομαι στη Google;

Για να ξεχωρίσει η Google μια σελίδα και να την εμφανίσει στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης, θα πρέπει να πειστεί πως το site είναι σχετικό με αυτό που αναζητά ο χρήστης, είναι ποιοτικό, προσφέρει καλή εμπειρία περιήγησης στο χρήστη, ενώ την ίδια στιγμή είναι δημοφιλές.

Υπάρχουν πολλές ενέργειες  που απαιτούνται για την προώθηση ιστοσελίδων στη μηχανή αναζήτησης της Google. Οι ενέργειες αυτές, οι οποίες είναι γνωστές και ως SEO τεχνικές, διαχωρίζονται σε on-page SEO, καθώς και off-page SEO. Η κάθε μια από αυτές περιλαμβάνει:

  • On-page SEO: Περιλαμβάνει όλες τις τροποποιήσεις που πραγματοποιούνται εντός της σελίδας. Μερικές από αυτές είναι η δομή, η ταχύτητα της, καθώς και το content, δηλαδή το περιεχόμενο της σελίδας και το πώς αυτό είναι δομημένο.

 

  • Off-page SEO: To off-page SEO περιλαμβάνει ενέργειες που πραγματοποιούνται εκτός της ιστοσελίδας. Η πιο δημοφιλής μέθοδος περιλαμβάνει τη δημιουργία συνδέσμων (link building) που οδηγούν στον δικό σας ιστότοπο. Ιδιαίτερα μάλιστα αν οι σύνδεσμοι είναι σχετικοί με το περιεχόμενο της σελίδας σας και προέρχονται από έμπιστες και δημοφιλείς πηγές με μεγάλη επισκεψιμότητα, θα προσφέρουν υψηλή κατάταξη στη Google. 

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΛΥΣΗ

Ξεκινάμε με την ανάλυση του ιστορικού, την πλήρη έρευνα λέξεων-κλειδιών (keywords), και την έρευνα του ανταγωνισμού.

ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Προχωράμε σε πλήρη έλεγχο SEO του site (SEO Audit), όσον αφορά τα τεχνικά στοιχεία και το περιεχόμενο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Η ομάδα μας εντοπίζει τις λέξεις-κλειδιά με την υψηλότερη απόδοση στο ROI, τις αδυναμίες του site, και τις ευκαιρίες που υπάρχουν.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Προσαρμόζουμε την SEO στρατηγική μας για τη δική σας σελίδα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Κάθε μήνα επενδύουμε πολλές εργατοώρες σε ενέργειες on-page και off-page SEO.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Παρέχουμε μηνιαία αναφορά για την πορεία των ενεργειών, καθώς και την αποτελεσματικότητα τους.

Εάν είστε ιδιοκτήτης ιστότοπου ή ηλεκτρονικού καταστήματος και θέλετε να κατακτήσετε τις πρώτες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα της Google, επικοινωνήστε μαζί μας.

Δωρεάν αξιολόγηση ιστοσελίδων και ανάλυση ανταγωνισμού.

Πείτε μας 4 κύριους διαδικτυακούς ανταγωνιστές σας

Επικοινωνία

Παρακαλώ διαλέξτε ένα ή περισσότερα